Üniversitemize Gelerek Kayıt Yapacak Öğrenci İşlemleri

ÜNİVERSİTEMİZE GELEREK KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

• Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır. Lise diplomasını kaybedenlerin, mezun oldukları liselerden alacakları kayıp belgesi,
  • Türkiye Cumhuriyeti Kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,
  • 3 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,
  • Eskişehir Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programına kayıt yaptıracak öğrencilerden Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı olmadığına dair belge (E- Devlet üzerinden alınabilir) ile Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almaları (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb). sağlık raporu üzerinde tüm doktorların imzasının olduğu şu ibare yer almalıdır:“Adayın Uçak Teknolojisi programında öğrenim görmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.” Kayıt tarihine kadar sağlık raporu alamayan öğrencilere şartlı kayıt yapılıp ek süre verilecektir.
  • 2023 YKS sonucunda üniversitemiz programlarını kazanan ancak bir Ortaöğretim kurumundan mezun olamayanlar 27-28-29 Eylül - 02-03 Ekim 2023 tarihleri arasında üniversitemize gelerek geçici kayıt yaptırmaları gerekir. Ancak 29 Aralık 2023 tarihine kadar mezuniyet diplomalarını getirmeyen öğrencilerin ilişiği kesilecektir.

Üniversitemize gelerek kayıt yaptıracak ööğrenciler için kayıt tarihleri 27-28-29 Eylül - 02-03 Ekim 2023

Adres: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Büyükdere Mahallesi Prof. Dr. Nabi AVCI Bulvarı No:4     26040 Odunpazarı – ESKİŞEHİR